Caracteristici principale

MaraX este o mașină cu grup E61 cu control automat al temperaturii de
extracție, care permite oricui să facă o cafea extraordinară.

 • MaraX

  Lelit MaraX  E61 pentru toată lumea.


  În producția de espressoare Lelit, MaraX este combinația perfectă de profesionalism și ușurință în utilizare. Aceasta permite oricui a obține întotdeauna o cafea excelentă, transformându-vă într-un adevărat Home-barista.

 • MaraX

  1  O extracție după alta.


  MaraX a eliminat lungile așteptări dintre cafele, o caracteristică a grupurilor tradiționale E61: mașina va fi întotdeauna pregătită pentru extracția următoarei cafele.

 • MaraX

  2  Boiler nou, oțel AISI316L.


  Fiecare detaliu al MaraX a fost ales pentru a avea cel mai bun rezultat în ceașcă. Noul boiler din oțel AISI316L este conceput pentru a menține gustul și aroma cafelei, permițându-vă să vă bucurați de fiecare notă a boabelor pe care le alegeți.

 • MaraX

  3  O extracție com n-ai mai văzut până acum.


  Suportul filtrului Lelit58 echipat cu Coffee Slide, a cărui gură de scurgere însoțește cafeaua în ceașcă, contribuie activ la crearea espresso-ului. Înclinarea progresivă, lungimea de scurgere și suprafețele deschise sunt calibrate cu măiestrie pentru cel mai bun rezultat.

CARACTERISTICILE NOASTRE

Toate maşinile Lelit sunt proiectate şi realizate în Italia cu tehnologie şi componenţi folosiţi în sectorul maşinilor profesionale de bar. Cumpārând unul din produsele noastre, duci acasā un produs studiat, proiectat şi realizat pentru adevāraţii apasionaţi de espresso.

COMPONENTI DE CALITATE
DESIGN FUNCTIONAL

Lelit

Urmăriți videoclipul de prezentare al MaraX


MaraX este o mașină cu grup E61 cu control automat al temperaturii de extracție, care permite oricui să facă o cafea uimitoare.

Personalizarea aparatului.

Cu MaraX nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la temperatura de extracție de cafea și abur: datorită butoanelor de configurare puteți alege atât stilul de utilizare cât și temperatura preferată de extracție între warm, hot și extra hot, pentru a obține băutura perfectă.

Măsoară presiunea de extracție.

Manometrul dublu al Marax vă permite să controlați atât presiunea boiler-ului de abur, cât și presiunea atunci când extrageți cafea. Puteți observa apoi curba de extracție de la pre-infuzie până la sfârșitul distribuirii.

Zonă accesibilă a rezervorului.

Noul rezervor permite un confort mai mare în faza de umplere și de curățare, datorită deschiderii sale totale în partea de sus. Echipat cu indicatori pentru a memoriza numărul de completări, aceast rezervor va face mai ușor de monitorizat și consumul filtrului de dedurizare.

Echipament în dotare.

FILTRU PROFESIONAL LELIT58 cu mâner înclinat, gură de scurgere de cafea COFFEE SLIDE, filtru LELIT58 9-11 gr, filtru LELIT58 14-18 gr, filtru LELIT58 18-21 gr, filtru orb LELIT58, tamper Lelit58 cu mâner roșu din lemn, lingură din plastic pentru cafea râșnită, suport pentru cești espresso, tavă de scurgere cu grătar pentru cești, filtrul de dedurizare a apei, un kit cu detergenți pentru primul ciclu de curățare, periuță pentru curățarea garniturii de la grup.

Corp satinat.

Estetica MaraX este subliniată de caroseria care este fabricată din oțel inoxidabil satinat. Tava de colectare a apei și suprafața de încălzire sunt dotate cu grilaj de sârmă fină.

Tuburi erogare cool touch.

Noile tuburi de erogare Lelit au o nouă geometrie pentru o ergonomie adecvată, toate sunt Cool Touch (pentru a evita riscul de arsuri) și, deci, sunt ușor de curățat, pentru o experiență utilizator chiar mai satisfăcătoare.

Economie de energie.

MaraX este echipată cu un sistem sofisticat de economisire a energiei, care implică scăderea presiunii în boiler-ul de abur după o perioadă de ne-utilizare. Economiile obținute sunt semnificative, evitând consumul inutil de energie. Timpul de încălzire odată ce aparatul este pornit din nou este de maximum 24 de minute.

Setări tehnice.

O mașină de înaltă performanță, ca MaraX, trebuie să se adapteze la diferitele condiții de muncă și la diferitele nevoi de extracție ale utilizatorului. Pentru mai multe informații despre parametrii de fabrică pe MaraX, vă rugăm să contactați distribuitorul.
Boiler de 1,8l/ Schimbător de căldură din oțel AISI316L/ Grup de tip E61 cu preinfuzie mecanică / Încălzirea grupului accelerată prin circulație termosonică gestionată cu sistem HX Double Probe (Patent Pending)/ Robinete profesionale cu închidere pe arc/ Reducerea manometrului cafea / I/O comutator din oțel cu cadran iluminat/ Led lipsă apă în rezervor și/sau rezervor absent.  

Rezervor: 2.5 l
Dimensiuni LxlxI: 22x41x35 cm
Putere rezistență boiler: 1300W
Alimentare: 230V 50Hz – 120V 60Hz
Greutate: 18 kg


Toate maşinile Lelit sunt proiectate şi realizate în Italia


cu tehnologie şi componenţi folosiţi în sectorul maşinilor profesionale de bar. Cumpārând unul din produsele noastre, duci acasā un produs studiat, proiectat şi realizat pentru adevāraţii apasionaţi de espresso.


Marax - Made in Italy
USEFUL LINKS
CONTACT
 • for information

SOCIAL LINK