Hovedfunksjoner

MaraX er en E61-type gruppe som har automatisk bryggetemperatur-kontroll som
gir alle brukere mulighet til å enkelt lage den perfekte espressoen.

 • MaraX

  Lelit MaraX  E61 er for alle.


  Ved å være enkelt tilgjengelig for alle, gir MaraX en perfekt blanding av simplisitet og profesjonalisme. Alle kan bli en ekte hjemme-barista ved å alltid kunne lage en perfekt espresso.

 • MaraX

  1  En kopp etter den andre.


  MaraX har eliminert den lange ventetiden mellom hver kopp som var typisk for de tidligere modellene. Denne maskinen er alltid klar til å brygge den neste koppen.

 • MaraX

  2  Den nye boileren i rustfritt stål, AISI316L


  er en annen detalj for å forbedre det endelige resultatet: en espresso som holder smaken og aromaen intakt gjennom hver eneste bønne fra start til slutt.

 • MaraX

  3  Brygging som du aldri før har sett det.


  Hver enkelt del av maskinen bidrar til å lage en perfekt espresso fra LELIT58 portafilteret til kaffen. Ingenting skjer ved tilfeldighet. Alle delene har blitt kalibrert til perfeksjon for å gi den beste ytelsen.

Våre funksjoner

Hver eneste Lelit espresso maskin har blitt designet og produksert i Italia
med den samme teknologien og delene som man finner i profesjonelle maskiner lagd for kafeer.
Når man kjøper en Lelit maskin får man et produkt som har vært planlagt,
designet og bygd for ekte espresso-elskere.

KVALITETSKOMPONENTER
FUNKSJONELT DESIGN

Lelit

Se på presentasjonsvideoen til MaraX


MaraX er en E61-type gruppe som har automatisk bryggetemperaturkontroll som gir brukeren mulighet til enkelt å lage en perfekt kopp med espresso.

Maskintilpasning

Når du bruker MaraX trenger du ikke å tenke på bryggetemperatur. Takket være konfigureringsknappene kan du velge ønsket brukerinstilling og temperatur ved å trykke på “warm”, “hot” eller “extra hot”.

Den måler bryggetrykk

MaraX sin doble trykkventil gir deg mulighet til å kontrollere både trykket i trykkokeren og trykket gjennom ekstraksjonen av kaffen. Du kan dermed følge med på bryggekurven fra pre-infusjon til kaffen er i koppen. It measures brewing pressure

Den har en enkelt tilgjengelig vanntank

Den nye vanntanken gjør fylling og rens enkelt fordi den er helt åpen i toppen. Den memoriserer antall påfyllinger slik at det blir enklere å følge vannforbruket gjennom vannfilteret.

Tilbehør inkludert

MaraX kommer med et LELIT58 portafilter med ergonomisk håndtak, en slide spout til kaffen, en LELIT58 filter basket med 9-11 grams kapasitet, en LELIT58 filter basket med 14-18 grams kapasitet, en LELIT58 filter basket med 18-21 grams kapasitet, en LELIT58 blindfilter basket, en forhøyning til espressokopper, et vannfilter, a drain tray med selvrens, en LELIT58 stainless steel tamper med rødt trehåndtak, en plastskje for kaffepulver, en liten børste for rengjøring av gruppe og første rengjøringssettet.

Sateng-finish konstruksjon

MaraX’s design er sammensatt av en utmerket byggkvalitet og en børstet stålfinish og en selvrensende drain tray.

Cool touch steam wands

Lelit’s nye steam wands er ergonomiske og har Cool Touch teknologi for å unngå brannskader. Rensing er gjort enkelt slik at man unngår oppbygging av urenheter som igjen fører til en utmerket kvalitetskaffe.

Strømsparing

MaraX Kommer med et sofistikert system for strømsparing som reduserer trykket i boileren når den ikke er i bruk. Det fører til energisparing og eliminerer unødvendig avfall. Oppvarming så snart maskinen settes på er maksimum 24 minutter.

Teknisk oppsett

MaraX vet hvordan man skal tilpasse seg forskjellige arbeidstilstander og brukerkrav. For mer informasjon om MaraX instillinger, vennligst kontakt din lokale distributør.
Boiler med 1.8 liter kapasitet Stainless steel AISI 316L varmeutveksler E61-type gruppe med mekanisk pre-infusjon. Varmingen av gruppen blir raskere med “thermosyphon circulation” gjennom den doble sondens HX system (patent pending) Fjærbelastet profesjonell kran, nullstilling av trykkmåleren og belyst av/på knapp. Den indikerer også m maskinen varmer, og om den er klar til bruk og om vanntanken er korrekt satt inn.  

Vanntank med 2.5 liter kapasitet
Dimensjoner: bredde x dybde x høyde: 22cm x 41cm x 35cm
Boiler varmeelement: 1300W
Power: 30V 50 Hz – 120V 60Hz
Vekt: 18 kg


Alle Lelit maskiner designes og produseres i Italia


hvor samme komponenter og teknologi som brukes til HoReCa maskiner blir implementer. Når du kjøper en av våre espressomaskiner, får du en maskin som er utformet, designet og produsert for ekte espresso-elskere.


Marax - Made in Italy
USEFUL LINKS
CONTACT
 • for information

SOCIAL LINK